Olemme poikkeuksellisesti suljettuna
TAITEEN VERKKOKAUPPAAN

Avoimet työpaikat

Etsimme innostunutta kesäkokkia Konst & Formin bistroon

Tulet saamaan tehtävään valmistavan koulutuksen keittiömestariltamme, jossa opit Gumbostrand Konst & Formin keittiön salat. Työtehtäviisi kuuluu esivalmistelu, maittavien annosten valmistaminen sekä muut keittiön tehtävät. Toivomme että olet reipas, omatoiminen ja omaat maalaisjärkeä. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä ravintola-alan koulutusta tai ravintola-alalla opiskelua.

Taidekeskuksemme on kesäkautena auki päivittäin ja toivoisimme että pystyisit työskentelemään n. 30 h/viikko. Jatkossa on myös mahdollisuus työskennellä satunnaisesti viikonloppuisin. Gumbostrand Konst & Formin taidegalleria sijaitsee Sipoon Söderkullassa (n.30min ajomatka Helsingin ja Porvoon keskustasta) ja koska julkiset eivät kulje perille saakka, toivomme että sinulla olisi mahdollisuus omaan kulkuneuvoon. Tämä huomioidaan kilpailukykyisessä palkkauksessa.

Tarjoamme sinulle upean ja inspiroivan työympäristön, mukavan työyhteisön sekä perehdytyksen työtehtäviin. Lisäkysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen bistro@konstoform.fi. Haku päättyy 29.2.2024.

Etsimme motivoituineita asiakaspalvelijoita Konst & Formin bistroon

Etsimme nyt bistron unelmatiimiin uusia asiakaspalvelijoita kesäkaudelle! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten ottaminen, tarjoilutehtävät ja muut ravintolatehtävät.

Toivomme että sinulla on hygienapassi, mahdollisuus alkopassiin sekä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Kaikesta tärkeintä meille on kuitenkin reipas ja iloinen asenteesi. Työ alkaa kesä-heinäkuussa 2024 ja töitä on tarjolla 15–30h/viikossa. Gumbostrand Konst & Formin taidegalleria sijaitsee Sipoon Söderkullassa ja koska julkiset eivät kulje perille saakka, toivomme että sinulla olisi mahdollisuus omaan kulkuneuvoon. Tämä huomioidaan kilpailukykyisessä palkkauksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CVsi osoitteeseen emilia.sundman@konstoform.fi. Haku päättyy 29.2.2024.