Ma - la, Su
TAITEEN VERKKOKAUPPAAN

Virkistyspäivä

Järjestä inspiroiva ja rentouttava virkistyspäivä taiteen ja herkullisen ruoan parissa Gumbostrand Konst & Formissa! Konst & Form on uniikki taidegalleria Sipoon Gumbostrandissa. Meren äärellä, vanhassa tehdasmiljöössä on ainutlaatuinen kattaus kotimaista taidetta, suussa sulavia makuelämyksiä ja design -myymälä täynnä uniikkeja tuotteita. Meillä pääset irtautumaan arjesta – ja mikä parasta, sijaitsemme vain n. 30min ajomatkan päästä sekä Helsingistä että Porvoosta.

HUOM! Meillä ei ole erillistä kokoustilaa.

Virkistyspäivä Konst & Formissa:

Business & Brunch – 25€/henkilö

Minimi 10 henkilöä. Business & Brunch -pakettiin kuuluu:

  • Brunssilautanen – sis. jogurttia, Gumbon raparperikompottia & granolaa. Hapanjuurileipää ja vatkattua voita, juustoa, pehmeää munakokkelia ja tomaattista sitruskvinoaa. Appelsiinimehua, kahvia/teetä ja talon pieni makea.
  • Saavutte taidekeskuksen bistroon valmiiksi katettuun pöytään ja nautitte herkullisen brunssin. Brunssin jälkeen voitte tutustua rauhassa näyttelyyn, käydä halutessanne ulkoilemassa ja tehdä ostoksia myymälässämme. Tervetuloa!

Soup & Sales – 25€/henkilö

Soup & Sales -pakettiin kuuluu:

  • Lounaaksi kattilallinen talon kermaista lohikeittoa ja itseleivottua mallasleipää. Kasvissyöjille kattilallinen mausteista kasviskeittoa ja leipää.
  • Iltapäiväkahvi: Mehevää mustikkapiirakkaa ja vaniljakermaa. Kahvia ja teetä.
  • Lisäksi: talon valkoviini 16cl + 7€/henkilö.
  • Saavutte taidekeskuksen bistroon valmiiksi katettuun pöytään ja nautitte herkullisen lounaan. Lounaan jälkeen voitte tutustua rauhassa näyttelyyn ja käydä halutessanne ulkoilemassa. Tämän jälkeen katamme teille iltapäiväkahvit bistroon.

Huomioithan että otamme virkistysryhmiä vastaan ​​keskiviikosta perjantaihin aukioloaikoinamme klo 11.00-17.00. Yli 25 hengen ryhmät, ota yhteyttä sähköpostitse: emilia.sundman@konstoform.fi. Vahvistamme varauksesi kahden arkipäivän kuluessa.

Varaa virkistyspäivä

Huom! Yli 25 hengen ryhmät, olettehan yhteydessä s-postitse: emilia.sundman@konstoform.fi.
Huom! Otamme vastaan virkistyspäivä ryhmiä keskiviikosta perjantaihin aukioloaikojemme puitteissa (klo 11-17). Vahvistamme varauksenne kahden arkipäivän sisällä.