Mån - lör, Sön
KÖP KONST PÅ WEBBEN

Lediga arbetsplatser

Vi letar efter en entusiastisk sommarkock till Konst & Forms bistro.

Du kommer att få en förberedande utbildning av vår köksmästare där du kommer att lära dig hemligheterna bakom Gumbostrand Konst & Forms kök. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera förberedelser, tillagning av läckra rätter och andra köksuppgifter. Vi hoppas att du är alert, självgående och har sunt förnuft. Vi kräver giltigt hygienpass och salmonellacertifikat samt utbildning inom restaurangbranschen eller pågående studier inom restaurangbranschen.

Vår konstcenter är öppen dagligen under sommarsäsongen, och vi skulle vilja att du kan arbeta cirka 30 h/vecka. Det finns också möjlighet att arbeta sporadiskt under helgerna i framtiden. Gumbostrand Konst & Forms konstgalleri ligger i Söderkulla, Sibbo (cirka 30 minuters bilresa från Helsingfors och Borgå centrum), och eftersom kollektivtrafiken inte når fram, hoppas vi att du har tillgång till eget transportmedel. Detta beaktas i den konkurrenskraftiga lönen.

Vi erbjuder dig en fantastisk och inspirerande arbetsmiljö, en trevlig arbetsgemenskap samt introduktion till arbetsuppgifterna. Eventuella frågor och ansökningar i fri form kan skickas till adressen bistro@konstoform.fi.