Vi har undantagsvis stängt
KÖP KONST PÅ WEBBEN

FAQ

Hur levereras min beställning?

Vi använder oss av DB Schenker Oy för leveranser. Din beställning skickas till ett upphämtningsställe (mindre verk) eller som hemleveras. Stora verk levereras alltid till din hemdörr.

Varifrån skickas min beställning?

Alla verk skickas rakt från Gumbostrand Konst & Forms galleri i Söderkulla.

Kan jag beställa ett verk utomlands?

För tillfället levererar vi endast inom Finland.

Betalar jag MOMS för min beställning?

Vi tillämpar marginalbeskattningsförfarandet vid försäljning av konst och det finns ingen avdragsbar moms på konstverken (79 c § AVL) alternativt så säljer vi konst för konstnärens räkning, varvid verket kan inkludera moms (10 %) ) ifall konstnären är momspliktig. Undantaget är verk som t.ex. fotografi som gjorts i en större serie än 30st, då ingår 24% moms i priset på verket.

Kan jag se verken före jag gör mitt inköp?

Du är alltid välkommen på plats till vårt galleri i Söderkulla, där du kan se alla verk som finns i webshoppen på plats. Du kan boka en tid för visning info@konstoform.fi eller komma inom våra öppettider.

Kan ni verifiera att verket är äkta?

Självklart. Alla konstnärer som vi gör samarbete med är bekanta till oss och vid begäran kan vi leverera ett bevis på äkthet.

Kan jag betala med delbetalning?

Det kan du. OP-faktura är en pålitlig och säker betalningsmetod som erbjuds av OP för onlineköp. Du får en faktura med posten hem till dig och en betalningstid på minst 30 dagar. Du kan betala på en gång eller flexibelt i delbetalning. Minsta betalningen är 50 euro.

Kan jag få till information om verket och tekniken?

Ja, kontakta vår gallerist charlotta.bjorkendahl@konstoform.fi för mer information.

Kan jag returnera verket?

Du har 14 dagar på dig att returnera verket.

Hur länge tar leveransen?

Leveransen tar ca. 2-6 arbetsdagar beroende på verkets storlek och vart det levereras. Du kan även plocka själv upp verket från vårt galleri.