Ma - la, Su
TAITEEN VERKKOKAUPPAAN

UKJ Juhlanäyttely

Taidekeskus Gumbostrand Konst & Form kutsuu UKJ-jäsenseurojen taiteilijoita osallistumaan ”UKJ Juhlanäyttelyyn”, joka juhlistaa UKJ:n 40-vuotista taivalta. Näyttelyn ajankohta on 7.11.2024 – 5.1.2025. Teemat ja aihepiirit ovat avoimet, mutta toivomme että taide heijastaisi Taidekeskuksemme arvoja: positiivisuutta, ammattimaisuutta ja aitoutta. Haku on avoinna 2.1.2024 – 30.4.2024, ja osallistuminen tapahtuu sähköisesti ainoastaan alla olevan hakulomakkeen kautta. Voit osallistua hakemukseen 3-5 teoksella. Jos teos vaatii kehyksen ripustamiseen, lähetä kuva kehystetystä teoksesta. Toivomme, että osallistut uusilla teoksilla (ei ennen vuotta 2020 valmistuneita).

Valinnat tehdään toukokuussa 2024, ja ilmoitamme valituille sähköpostitse toukokuun lopussa. Kuraattorina toimii Galleristi Charlotta Björkendahl. Tervetuloa mukaan!

Haun perusteella valikoidut työt eivät välttämättä kaikki tule esille ripustukseen mutta ovat esillä gallerian nettisivuilla ja ostettavissa myös sitä kautta. Näyttely on osallistujille ilmainen ja gallerian komissio on 50% teoksen myyntihinnasta. Taitelijan osuus sisältää (tilitys 50%) hänen mahdollisen 10% alv. Tilitys suoritetaan myynnistä tapahtuneen seuraavan kalenterikuukauden aikana. Taiteilija vastaa teoskuljetuksista galleriaan ja galleriasta.

HAKU ON PÄÄTTYNYT 30.4.2024

UKJ Juhlanäyttely hakulomake

Jos teoksesi valitaan mukaan näyttelyyn, otamme teostiedot, hinnat ja kuvat suoraan hakemuksestasi. Varmistathan että teostiedot pitävät paikkansa ja että kuvasi ovat hyvälaatuisia ja värit vastaavat todellisuutta.