Ma - la, Su
TAITEEN VERKKOKAUPPAAN

Gallerian palautekysely

Haluamme kuulla palautettasi!

Gumbostrand Konst & Form on toiminut jo 11 vuotta, ja nyt haluamme pyytää avointa palautetta galleriamme toiminnasta. Emme halua ohjata vastauksia liikaa, joten annamme sinulle vapaan tekstialueen. Arvostamme rehellistä mielipidettäsi gallerian näyttelyistä, sisällöistä, visuaalisesta ilmeestä, taiteesta, hinnoittelusta ja palvelusta – sana on vapaa! Mitkä ajatukset tulevat spontaanisti mieleesi, kun ajattelet galleriatoimintaamme?

Arvostamme suuresti jokaista palautetta. Voit vastata kyselyyn nimettömästi jättämällä sähköpostiosoitteen tyhjäksi. Kaikkien sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvomme 2 x 50€ lahjakorttia, jotka käyvät maksuvälineenä Gumbostrand Konst & Formin galleriassa, myymälässä ja bistrossa.

Gallerian palautekysely

Jätä kenttä tyhjäksi, jos haluat vastata anonyymisti. Sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvomme 2 x 50€ lahjakorttia.
Mitkä ajatukset tulevat spontaanisti mieleesi, kun ajattelet galleriatoimintaamme? Arvostamme rehellistä mielipidettäsi gallerian näyttelyistä, sisällöstä, visuaalisesta ilmeestä, taiteesta, palvelusta ja hinnoittelusta – sana on vapaa!