Mån - lör, Sön
KÖP KONST PÅ WEBBEN

Hem

Gumbostrand Konst & Form är ett konstcenter grundat 2012. Här hittar du ett konstgalleri,  designbutik och bistro som fokuserar på rena skandinaviska smaker. Konst & Form har grundats i K. Hartwalls gamla fabriksmiljö, och ligger vid havet i vackra Gumbostrand i Sibbo. Fritt inträde.

Hitta hit

Välkommen till Gumbostrand Konst & Forms bistro.

I vår Bistro använder vi oss av lokala råvaror i mån av möjlighet. På vår meny har vi vanligtvis kött-,fisk- och vegetariskt att erbjuda. Vi vill gärna bemöta alla våra gästers olika önskemål i mån av möjlighet. I bistron delar vi en stor passion för gastronomi.

 

Vår meny är baserad på klassisk skandinavisk matlagning, med en blandning av moderna råvaror och inspiration från Europa, men även urbana influenser från resten av världen. Menyn varierar beroende på tillgång och säsong, och leverantörerna är handplockade enligt våra höga kvalitets- och samhällskrav, vilket innebär att många ingredienser i som används i vårt kök, är närproducerade.

 

Talang och ambition möts i vårt kök där kockarna ständigt försöker utveckla sig, allt för att ge gästen den matupplevelse hen förväntar sig.