Ons - lör, sön
KÖP KONST PÅ WEBBEN

Netta Tiitinen

Netta Tiitinen
29.08.2023
24.09.2023
Netta Tiitinen - Backstage Pop-up

Hälsningar från skärgården!
31.8.-24.9.2023

Tiitinens virtuella utställning, ”Hälsningar från skärgården!”, är som en mångsidig dagbok. Den kunde följas i realtid under sommaren via konstnärens olika sociala mediekanaler.

Utställningen handlade om Tiitinens erfarenheter i skärgårdsnaturen. Varje vecka utvecklades dessa erfarenheter till målningar och berättelser. Varje måndag delades en spontan idé via video, och varje fredag presenterades en målning som följde veckans tema. Dessa presentationer inkluderade även tankar och reflektioner som växte fram under målningens skapande.

Nu kommer dessa känslor, berättelser och videor från skärgården att visas på Gumbostrand Konst & Forms charmiga Backstage.

Du är varmt välkommen från och med den 31:e augusti för att utforska skärgårdens upplevelser. Om du önskar kan du till och med köpa med dig en bit av denna upplevelse hem!

”Skärgården är som en annan värld, och den lämnar nästan alltid ett oförglömligt intryck. Det är som en kontrast till vardagslivet på fastlandet.

Det som kanske lockar är miljön som har format sig genom naturens krafter i sina mest extrema former. Denna råa skönhet är fylld av fångande ögonblick, landskap och detaljer. Dofterna från milda vindar, gåtfulla dimmor, konserter från många fågelarter, och akvarier fyllda med havsliv bakom skyddande skär. De fascinerande vågorna från stormvindar, de tåliga tallarna som format sig av motstånd, stenarna och klipporna – allt berättar en historia som sträcker sig mot horisontens drömmar, en susning av miljontals års historia.”

SAMALTA TAITEILIJALTA
UUDET