Perjantai–lauantai klo 11–17, sunnuntai klo 11–16.
Keittiö sulkee tuntia aikaisemmin.

Joulun aukioloajat 30.11.–22.12. KE–LA 11–17, SU 11–16. 

Gumbostrand Konst&Form Logo

Facebook_pieniInstagram_pieniTwitter_pieniPinterest_pieni

Sisustus- ja designtuotteita kotiin tai lahjaksi

Gumbostrand Konst & Formin Design-shop on yhtä lailla ilo silmälle kuin näyttävä galleria itsessään. Sama esteettinen linja jatkuu niin myymälän sisustuksessa kuin esillä olevissa design- ja käyttötuotteissa. Poikkea ihastelemaan ja tekemään löytöjä!

Tarjolle on poimittu laadukas valikoima kiinnostavaa pohjoismaista designia sekä mm. sisustustuotteita, tekstiilejä, lamppuja, lasia, posliinia ja kirjoja. Esteettiset tuotteet ja kaunis esillepano tekevät ostoksilla käynnistä elämyksen.

Monipuolisessa valikoimassamme painottuvat kauniit, yksilölliset esineet sekä uniikit tuotteet. Meiltä löydät ihania houkutuksia, mm. kotimaista lasia ja keramiikkaa sekä pieniä eriä laadukkaita käsin tehtyjä sisustus- ja käyttöesineitä. Tervetuloa valitsemaan jotakin uutta kotiin, työpaikalle tai lahjaksi.

Vaikuttavan desingnin lisäksi löydät meiltä runsaasti ihastuttavia pikkutuotteita kuten esimerkiksi tyylikkäästi pakattuja elintarvikkeita. Kaunis paketti kahvia, teetä, mausteita, hilloa tai mehua on valmis lahja sellaisenaan ja tervetullut vieminen kenelle tahansa.