fbpx
Menu

Studio Yin: Taidejooga

18.1. | 25.1. | 8.2. | 22.2.

Tervetuloa inspiroitumaan taiteen keskelle Gumbostrand Konst & Formin taidejoogaan neljänä viikonloppuna tammi- ja helmikuussa. Lempeän  Yin & Yang* -joogan ohjaa Studio Yin. Taidejoogaan kuuluu myös herkullinen ja puhtaita raaka-aineita sisältävä kasvisbowl (myös saatavilla vegaanisena). Tule hakemaan uutta energiaa alkavaan vuoteen!

Aikataulu

9.30–10.30 Jooga alkaa taidegalleriassamme

10.30–11.00 Tauko ja näyttelyyn tutustuminen

11.00–12.00 Kasvislounas bistrossamme

Hinta 35€/henkilö (sis. taidejooga ja kasvisbowl)

Mitä mukaan joogatunnille?

Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Suosittelemme myös että otat mukaan lämpimän pitkähihaisen.  Jos et omista joogamattoa, voit lainata tai hankkia meiltä sellaisen.

Miten löydän perille?

Osoitteemme on Vainuddintie 72-28, 01150 Söderkulla. Taidekeskus sijaitsee vain 30 minuutin päässä Helsingistä tai Porvoon keskustasta.  Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät 3,5 kilometrin päähän taidekeskuksesta, ja monet reippaat vieraamme kävelevät tai pyöräilevät loppumatkan. Keskuksen pihalla on paljon parkkitilaa autoille.

Miten ilmoittaudun joogatunnille?

Voit ostaa lahjakortin joogaan verkkokaupastamme tai myymälästämme. Lahjakortti ostetaan aina tiettyyn lauantaihin (18.1., 25.1., 8.2. tai 22.2.).

Osta lahjakortti

 

* Yin &Yang tunnit ovat yhdistelmä vahvistavaa, energisoivaa  ja lempeää joogaa, jokaisen omat tarpeet, terveys ja jaksaminen huomioiden. Yksinkertaisilla ja rauhallisilla liikkeillä parannetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia ja avataan koko kehoa. Yinjooga on lihasten aktiivityöskentelyn vastapainoksi voimavara palauttava ja rentouttava harjoitus. Asennot tehdään passiivisesti tukien avulla tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen, ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Syvävenyttää, stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa. Tunnelma on meditatiivinen, rentouttava ja rauhoittava.