Perjantai–lauantai klo 11–17, sunnuntai klo 11–16.
Keittiö sulkee tuntia aikaisemmin.

Joulun aukioloajat 30.11.–22.12. KE–LA 11–17, SU 11–16. 

Gumbostrand Konst&Form Logo

Facebook_pieniInstagram_pieniTwitter_pieniPinterest_pieni

Bistro

Pöytävaraukset ainoastaan puhelimitse
040 823 5150
050 554 3538

Katso EAT.fi »

Katso menu »


Herkuttelua taiteen äärellä

Gumbostrand Konst & Formin gallerian yhteydessä sijaitseva Bistro tarjoaa trendikkään rennon ja valoa tulvivan tilan istahtaa alas hetkeksi tai vaikka pidemmäksikin toviksi. Virkistävä kuppi kahvia tai lasi viiniä taidevisiitin lomassa tekee hyvää ja antaa samalla tilaisuuden sulatella gallerian antia kaikessa rauhassa. Taide-elämysten lisäksi paikan päälle kannattaa tulla myös varta vasten herkuttelemaan.

Tule nauttimaan tyylikkään skandinaavisesta miljööstä ja paikallisista herkuista ystävien tai prheen kesken. Mikä olisikaan helpompaa ja mukavampaa kuin kokoontua joukolla valmiiksi laitetun yhteisen pöydän ääreen?

Tarjolla on huolella suunniteltuja suomalaisia herkkuja, jotka on höystetty kansainvälisillä vivahteilla. Keittiö suosii tarkoin valittuja lähialueiden raaka-aineita sekä luomua sesongin ja saatavuuden mukaan. Taiteen ja visuaalisten elämysten äärellä on luonnollista, että kaikki tarjottavakin on mahdollisimman kaunista.

Lapsiperheiden viikonloppuelämykseen Gumbostrand Konst & Formissa kuuluu oma piirustusnurkka lapsille, mikä tekee vierailusta mukavan kiireettömän.  Kun lapset nauttivat puuhailusta, on vanhemmilla mahdollisuus tutustua  rauhassa näyttelyn antiin. Innostava tekeminen omin käsin ja hyvä ruoka saavat myös pienet taidevieraat viihtymään.

Kahville ja teelle

Konst & Form Bistro on avoinna aina taidekeskuksen aukioloaikoina.

Nauti tuoreita suolaisia piiraita tai vastaleivottua makeaa kahvin tai vastahaudutetun teen kera.

Voit myös ostaa vitriinistä herkullisia leivonnaisia, Bistrossa on myynnissä mm. mausteita, mehuja, kahvia, teetä ja muita erikoisherkkuja lahjaksi tai omaan kotiin.