Perjantai–lauantai klo 11–17, sunnuntai klo 11–16. Muina aikoina tilauksesta.

Kesän aukioloajat 29.6.–14.8. Ke–la 11–17, su 11–16. Suljettu juhannuksena 24.6.–26.6.

Gumbostrand Konst&Form Logo

Facebook_pieniInstagram_pieniTwitter_pieniPinterest_pieni

Bistro

Pöytävaraukset ainoastaan puhelimitse
040 823 5150
050 554 3538

Katso EAT.fi »

PERJANTAISIN
KLO 11–16


TEEHETKI KAHDELLE
, 29 € (kahdelle)
Tule ystäväsi kanssa nauttimaan teestä valintasi mukaan. Hintaan sisältyy myös pientä purtavaa. Nautinnollinen hetki jossa tarjoamme teille pieniä herkkupaloja, kuten quiche, lohileipää ja muuta suolaista ja makeaa.

KATTILALLINEN KEITTOA 14.50€
Herkullista keittoa, talon tuoretta leipää ja voita.

VUOHENJUUSTOSALAATTI 14€
Runsas salaatti paistetulla vuohenjuustolla, siemeniä ja tummaa balsamicosiirappia.

PÄIVÄN ANNOS 16–24€

 

LAUANTAISIN
KLO 11–16


KATTILALLINEN KEITTOA 14.50€
Herkullista keittoa, talon tuoretta leipää ja voita.

VUOHENJUUSTOSALAATTI 14€
Runsas salaatti paistetulla vuohenjuustolla, siemeniä ja tummaa balsamicosiirappia.

PÄIVÄN ANNOS 16–24€

 

SUNNUNTAISIN


BRUNSSI
Tarjoillaan klo 11–14
Sunnuntain brunssille herkkuja notkuvan pöydän ääreen kannattaa saapua kauempaakin. Kausittain vaihtuva brunssimme on erittäin suosittu, joten varaathan mielellään pöydän etukäteen. Tervetuloa nauttimaan brunssipöydän antimista!
Hinta 24,90 €


Herkuttelua taiteen äärellä

Gumbostrand Konst & Formin gallerian yhteydessä sijaitseva Bistro tarjoaa trendikkään rennon ja valoa tulvivan tilan istahtaa alas hetkeksi tai vaikka pidemmäksikin toviksi. Virkistävä kuppi kahvia tai lasi viiniä taidevisiitin lomassa tekee hyvää ja antaa samalla tilaisuuden sulatella gallerian antia kaikessa rauhassa. Taide-elämysten lisäksi paikan päälle kannattaa tulla myös varta vasten herkuttelemaan.

Tule nauttimaan tyylikkään skandinaavisesta miljööstä ja paikallisista herkuista ystävien tai prheen kesken. Mikä olisikaan helpompaa ja mukavampaa kuin kokoontua joukolla valmiiksi laitetun yhteisen pöydän ääreen?

Tarjolla on huolella suunniteltuja suomalaisia herkkuja, jotka on höystetty kansainvälisillä vivahteilla. Keittiö suosii tarkoin valittuja lähialueiden raaka-aineita sekä luomua sesongin ja saatavuuden mukaan. Taiteen ja visuaalisten elämysten äärellä on luonnollista, että kaikki tarjottavakin on mahdollisimman kaunista.

Lapsiperheiden viikonloppuelämykseen Gumbostrand Konst & Formissa kuuluu oma piirustusnurkka lapsille, mikä tekee vierailusta mukavan kiireettömän.  Kun lapset nauttivat puuhailusta, on vanhemmilla mahdollisuus tutustua  rauhassa näyttelyn antiin. Innostava tekeminen omin käsin ja hyvä ruoka saavat myös pienet taidevieraat viihtymään.

Kahville ja teelle

Konst & Form Bistro on avoinna aina taidekeskuksen aukioloaikoina.

Katso menu »

Nauti tuoreita suolaisia piiraita tai vastaleivottua makeaa kahvin tai vastahaudutetun teen kera.

Voit myös ostaa vitriinistä herkullisia leivonnaisia, Bistrossa on myynnissä mm. mausteita, mehuja, kahvia, teetä ja muita erikoisherkkuja lahjaksi tai omaan kotiin.